Top Menu

Silk & Champagne

silke smykker sang og champagne og schimjolieSilk & Champagne

Nå må Sørlandets stilige og ikke minst Kristiansands kule og driftige damer komme sammen og smake på smakfulle småretter presentert av vår alles kjære kokkekunstner Trond Moi og slurpe champis servert av Henrik Dahl Jahnsen, norges beste vinkelner og nr 11 i VM, hos Bølgen & Moi, Kristiansand den 10.november 19-22.
 
Smaksløkene kommer til å jodle…
 
Akkompagnert av deilig musikalske toner fra Silje Torsøe, kan vi nippe til bobler og være med på lansering av ny smykke kolleksjon fra eviggode Eva Marit Edwardsen og Eva Marit Edwardsen smykkedesign.
 
Filmfotograf Dejan Zejn Đukić ved Play Production Đukić vil være tilstede og ta bilder og være tilgjengelig for nye oppdrag med gode introduksjonspriser.
 
Kristiansand Yoga Studio sponser eventen med å dele ut gratis yoga timer.
 
SchimJolie (følg oss på Facebook) vil gi en sneak peak på nye design, fortelle om konseptet og gi dere en “spektakulær” silke visning 😉
 
Silky8 og The Silk Saloon har planer om å pakke dere inn i ull/silke designet OneLineTwoHeartsInfinityLove med et eksepsjonelt godt tilbud, som faktisk vil være verdt prisen for hele eventen i seg selv med en super deal på 1000,- pr stk (ordinær pris i nettbutikk er €240)
 
Her kan dere dra julehandelen til en helt ny dimensjon!! Tenk å bli ferdig med de viktigste gavene under slike elegante og silkemyke og deilige omgivelser??
 
Dr. No Head sitter også her nå og maser om å få bli med. Han sier han har ull og kashmir skjerfet, DEFENDER, 70cmx200cm, i koksgrå til herrer som han ønsker å gi 50% rabatt på denne kvelden og da blir prisen kun kr.800,- …. Ja, så da kan dere få styla opp mannen, faren, sønnen, broren svigersønnen, svigerbroren, bestefar, mannevennen….ja hva enn!
 
Bare å få meldt seg på!
 
http://bolgenogmoi.no/hva_skjer/kalender/silke___champagne
 
Og til dere som skal på Lykkebobler, diverse styremøter eller frisørshow så husk at vi holder på til kl 22:00 og etter kl 21:00 så er det ikke mer mat eller program igjen, så da er det bare å komme å kjøpe seg et glass i baren, svinse rundt og knekke til på gode tilbud!
 
Håper vi ses 😀
 
Silkeklemmer fra Ingrid & alle de gøye personlighetene i The Silk Saloon 😉
 
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

A LifeStyle Concept

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: